Rekisteröintisopimus

Tunnuksen luodessasi ja käyttäessäsi tätä SMF foorumia, lupaudut toimimaan siten, että et viesteissäsi tuo esille väärää, rasistista, paikkaansa pitämätöntä, rivoa, uhkaavaa, seksististä materiaalia tai mitään sellaista jonka voidaan tulkita rikkovan Suomen lakia, tai mitään sellaista jonka voidaan yllyttävän lain rikkomiseen.
Samalla sitoudut siihen että et viesteissäsi julkista toisten kopiosuojattua materiaalia ilman lupaa. Samoin sitoudut noudattamaan ohjeita jotka ovat mainittu yleisen keskustelun "ohjeita käyttäjille" -osiossa.
Roskaviestien, ketjukirjeiden, mainosten yms. postittaminen on samoin kielletty. Kansanparantaja Holma ja kaikki häneen liittyvä keskustelu on kielletty.

Muistathan että tämän foorumin ylläpito ei voi tarkistaa viestien sisällön oikeellisuutta. Ylläpito EI valvo foorumi ympäri vuorokauden, eikä niin ollen valvo jokaisen tallennetun viestin sisältöä.
Toimiminen foorumilla luettujen viestien perusteella on jokaisen käyttäjän omalla vastuulla.
Jokaisella käyttäjällä on oikeus tarpeen niin mielestään vaatiessa ilmoittaa ylläpidolle viestistä joka rikkoo tätä sopimusta.
Samalla ylläpito varaa itselleen täyden oikeuden toimia kyseisen viestin ja käyttäjän kohdalla parhaaksi katsomallaan tavalla. Poistettujen jäsenten kirjoitukset jäävät foorumiin luettavaksi, ellei ylläpito toisin itse päätä.

Samoin kuin lukijalla, myös viestin kirjoittajalla on kaikki vastuu kirjoittamistaan viesteistä. Samalla lupaudut pidättäytymään mistään sellaisesta toiminnasta, joka voisi vahingoittaa tätä foorumia tai sen omistajatahoa.
Tarpeen niin vaatiessa kenen tahansa yksityiset tiedot voidaan luovuttaa viranomaisille heidän sitä niin asianmukaisesti pyytäessään.

Käyttäjätunnusta valitessa kehoitamme sinua valitsemaan nimen jota voidaan pitää yleisesti asiallisena.
Rekisteröityessäsi sitoudut siihen että et luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle.
Samalla sitoudut olemaan esiintymättä jonkin toisen ihmisen henkilöllisyydellä.

Rekisteröidyttyäsi ja sisään kirjautumisen jälkeen voit täydentää oman käyttäjäprofiilisi. Toivomme sinun käyttäjän selkeitä ja oikeellisia tietoja. Kaikki vääriksi tai muutoin tätä sopimusta rikkoviksi tiedoiksi havaitut poistetaan ylläpidon toimesta.

Ylläpito huomauttaa lopuksi että jokaisen foorumille kirjoittavan IP- osoite tallennetaan ja sen perusteella vahingollista toimintaa harrastavalta voidaan estää pääsy foorumille.

Poistamme jäsenet, jotka eivät aktivoi tunnustaan tai osallistu säännöllisesti keskusteluun.

███████████████████████████████████████████████████████████

>>>>>ÄLÄ REKISTERÖIDY TURHAAN, MIKÄLI ET AIO MYÖS KIRJOITTAA.<<<<<
>>> Mikäli et saa aktivointiviestiä sähköpostiisi, tarkista roskapostikansio. <<<

    REKISTERÖINTI EI ONNISTU TEKAISTULLA SÄHKÖPOSTIOSOITTEELLA,
        tarvitaan oikeasti toimiva ja olemassaoleva sähköpostiosoite.
███████████████████████████████████████████████████████████

Mikäli sinulla on ongelmia rekisteröitymisessä, tarkista selaimesi turva-asetukset. Rekisteröinti toimii luotettavammin Firefox -selaimella, IE6 ei toimi.

Mikäli tarvitset apua rekisteröitymisessä, apua saat foorumin palautesähköpostista. Älä käytä tunnuksessasi tai salasanassa skandinaavisia merkkejä. Sähköpostiosoitteemme löydät kotisivultamme http://terveyskeskus.net/