Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kuntoutus, tuet ja vakuutusasiat / Vs: Kuntoutustutkimus
« Uusin viesti kirjoittanut akilleija Helmikuu 21, 2019, 10:28:36 »
Lainaus
Kuntoutustutkimuksen suorittanut toimii ns. vakuutuslääkärinä sos. terv. ministeriön nimittämässä muutoksehakulautakunnassa, joten siksi nuo kommentit olikin tuollaisia, ettei kannata käydä lääkärissä ja hakea b-lausuntoja, koska ne eivät päätöksiä muuta. 

Tulee mieleen, että lääkärillä on ollut ensisijainen katsantosuunta vakuutuslaitoksen ei potilaan puoleen, mikä ei ole potilaslähtöistä toimintaa.
Kyllä minäkin suosittelen tekemään potilasmuistutuksen, vaikka se vaatiikin aika paljon työtä ja perustelujen hakemista. Ei ihmistä pidä tyhjän päälle jättää. Kuten sanottua, sinulla on oikeus saada niitä apuja, joita päivittäiseen elämääsi tarvitset selviytyäksesi.

EDIT: Ja sinulla on oikeus toiseen mielipiteeseen, jos et pidä edellistä luotettavana ja puolueettomana.
2
Kuntoutus, tuet ja vakuutusasiat / Vs: Kuntoutustutkimus
« Uusin viesti kirjoittanut satuo Helmikuu 20, 2019, 20:46:52 »
Voihan kettu!  :sadattelu:

jos vaan jaksaisit tehdä valituksen...
3
Kuntoutus, tuet ja vakuutusasiat / Vs: Kuntoutustutkimus
« Uusin viesti kirjoittanut peqzu Helmikuu 20, 2019, 13:21:19 »
Lainaus
Ei taida olla jatkokäyntiä kun poistuin kesken kaiken, kun pää ei kestänyt enempää.

Tämä kuntoutustutkimus oli tässä. Loppulausunto varmaan tulossa. Lääkäri ei paljon tutustunut saatavilla oleviin rtg- magneettilausuntoihin ja loppulausunto sen mukainen.

Kuntoutustutkimuksen suorittanut toimii ns. vakuutuslääkärinä sos. terv. ministeriön nimittämässä muutoksehakulautakunnassa, joten siksi nuo kommentit olikin tuollaisia, ettei kannata käydä lääkärissä ja hakea b-lausuntoja, koska ne eivät päätöksiä muuta. 

"Tässä tutkimuksessa ei ole todettu sen kaltaista olennaisesti uutta fyysistä tai psyykkistä sairautta, jota voi esittää aiemman eläkehylyn muuttamisen perusteeksi. Jatkaa työttömänä työnhakijana."

 :rohonauru:
4
Tules -sairaudet / Vs: Kipu olkapäässä
« Uusin viesti kirjoittanut trochanter Helmikuu 19, 2019, 09:06:15 »
Hyvä!  :thumbsup:
Kannattaa yrittää nyt hoitaa kuntoon!  :hoiva:
:thumbsup: :vrolijk_26: Juu kyllä! Eilenkin treeni illan päälle. Treeniä saakin sitten ihan urakalla tehdä kun on jänteet rappeutuneet; saattaa hyvin kuulemma mennä vuosikin ennen kuin saavutetaan n. 50 % tehotaso (jo 30% tehotasolla tohon jänteeseen liittyen ihminen tulee kuulemma ihan mainiosti toimeen) :)
5
Tules -sairaudet / Vs: Kipu olkapäässä
« Uusin viesti kirjoittanut satuo Helmikuu 18, 2019, 16:15:12 »
Hyvä!  :thumbsup:
Kannattaa yrittää nyt hoitaa kuntoon!  :hoiva:
6
Tules -sairaudet / Vs: Kipu olkapäässä
« Uusin viesti kirjoittanut trochanter Helmikuu 18, 2019, 09:01:53 »
Juu. Fysiatrin pakeilla kävin perjantaina. Lapussa luki "kiertäjäkalvosinoireyhtymä" molemmissa olkapäissä. Väänteli ja käänteli olkapäitä, on hieman eteenpäin työntyneet kumpikin, antoi jumppaohjeita ja 13-15 kertaa fysioterapiakäyntejä lähetteellä. Kyseli, ettenkö kuitenkin ois loukannut itteäni jääkiekossa ja sanoin, että voihan se olla mahdollista kun sitä on 19 vuotta tullut pelattua. Mutta en oo loukannut sitä niin, että ois joutunut jättään treenit tai pelin kesken kun on "iskua" tullut.

Nyt on sitte kuminauhan kanssa startattu jumpat ja pitäs soitella fyssariaikoja. :)

Kiitos huolenpidosta myös @ Kipuava! :)
7
Reumasairaudet / Vs: Ehlers–Danlosin oireyhtymä (EDS)
« Uusin viesti kirjoittanut Minnuska Helmikuu 18, 2019, 07:16:40 »
Voi Kipuava  :hali:! En oo ollenkaan huomannut tätä viestiketjua.
Kyllä sua koetellaan. Kuinka tuo vaikuttaa harrastukseesi, sinä kun et osaa tehdä mitään puoliteholla?
Mut diagnoosi taitaa selvittää sinulle monien kipujen yms. syytä.
Vanhan työsi jättäminen ja opiskelemaan lähteminen, oli siis oikea ratkaisu.
Sinusta tulee hyvä fysioterapeutti! Jos asuisit lähempänä tulisin potilaaksesi  :laugh:.
Jaksamisia :hoiva: ja halit  :hali:.
8
Reumasairaudet / Vs: Fibromyalgia
« Uusin viesti kirjoittanut hiker Helmikuu 15, 2019, 23:19:52 »
Kaverien kärsimyksiä olen vain joutunut sivusta seuraamaan eikä kateeksi käy.  :hoiva:  Eivät ymmärrä lääkärit, mutta eivät myöskään esim. nuoret kaiken sortin voimistelijat ja heidän valmentajansa! On täysin eri asia venyttää tervettä sidekudosta kuin sairasta. Moni pysyy valtavan lihastreenimäärän avulla, joskin monin vammoin, kasassa, mutta lopetettuaan kroppa suorastaan luhistuu.

Minulla on ystävänä nuori, entinen muodostelmaluistelija, joka nykyään vetää kaikkia mahdollisia jumppia. Hän ei ota ymmärtääkseen, kuinka hänen yliliikkuvuutensa, olkapäiden muljahtelut jne. ei ole tervettä ja kuinka hänen kannattaisi käydä edes fysioterapeutin juttusilla. Ei mene perille, vaan hän venyttelee päivittäin kotona joka päivä kaiken muun lisäksi tunnin kaikkia "yliasentoja"!  :(
9
Tules -sairaudet / Vs: Kipu olkapäässä
« Uusin viesti kirjoittanut Kipuava Helmikuu 15, 2019, 03:03:53 »
Toivottavasti sait trochanter nyt kuriin tuon kiukuttelevan olkapään. Olethan kuitenkin vielä varovainen, ettet nyt lääkkeen tuoman avun turhin liikoja rasita ja pahimmassa tapauksessa riko lisää.

Itsellä aika ajoin tulee repivää kipua oikeaan olkapäähän käsivarren yläosaan ulkopuolelle. Yleensä jos olen makoillut oikealla kyljellä, niin äityy ikäväksi. Rauhoittuu kyllä yleensä muutaman tunnin päästä.
10
Reumasairaudet / Vs: Fibromyalgia
« Uusin viesti kirjoittanut Kipuava Helmikuu 15, 2019, 01:56:55 »
hikerin kanssa ihan samoilla linjoilla. Huonosti tunnetaan EDS ja tulkitaan joksikin muuksi yksittäisen oireen mukaan. Tosin tieto ei tuo EDS:n osalta sinällään helpotusta vaikka selityksen moninaisille oireille antaakin - tähän kun ei parannuskeinoa ole. Paras apu on siinä kun oppii ymmärtämään kehoaan paremmin ja osaa pudottaa tahtia/välttää liika venyttelyä yms.

Itse sain 5/2017 uuden luokituksen mukaisen hEDS diagnoosin. Selityksen sain monille oireilleni, myös pitkään sairastetulle kolmoishermosärylleni diagnoosin myötä. Hiukan on myös arki helpottunut kun olen jättänyt pitkät staattiset venyttelyt pois ja siirtynyt lähinnä dynaamisiin venyttelyihin. Tästä vaivasta kärsivän kun ei kannata liikaa venytellä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10