Kirjoittaja Aihe: Yksityisviesteistä (erityisesti uudet jäsenet)  (Luettu 33688 kertaa)

uralrane

 • Ex-member
Yksityisviesteistä (erityisesti uudet jäsenet)
« : Lokakuu 03, 2006, 22:32:44 »
Yksityisviestit
Yksityisviestit ovat oiva keino vaihtaa ajatuksia vähemmän julkisesti. Muista että kaikki eivät ole yhtä innokkaita keskustelemaan sairauksistaan. Älä siis utele liikaa tai tungettele. Ylläpito ei puutu yksityisviesteihin, halutessasi voit estää jonkin tietyn jäsenen yksityisviestit oman profiilisia asetusten kautta. Mikäli ilmenee järjestelmällistä häiriköintiä, ota yhteyttä moderaattoreihin.

Yksityisviestien säilytystila on rajoitettu. Uusilla jäsenillä on pienempi tila, joka kasvaa lähetettyjen (julkisten) viestien myötä. Tämä siksi että tällä tavoin paitsi säästämme palvelimen tilaa, myös rohkaisemme kirjoittamaan ensisijaisesti julkiseen foorumiin. Julkiset viestit tukevat suurempaa lukijakuntaa. Ahkerimmat julkiseen osioon kirjoittaneet hyötyvät suuremman yksityisviestitilan muodossa.

Huolehtikaa että laatikossanne on tilaa. Täyteen laatikkoon eivät viestit tule perille. Huomaa että jos asetuksissasi on valittuna "tallenna lähetetyt viestit", myös nuo lähetetyt vievät tilaa ja lasketaan mukaan. Oman viestitilasi näet yksityisviestien "mittarista".

Pillereitä nimimerkkisi yhteyteen tulee:
1 pilleri 0-49 viestiä = Newbie (yksityisviestitila 5 viestiä)
2 pilleriä 50-249 = Jr. Member (yksityisviestitila 10 viestiä)
3 pilleriä 250-499 = Full Member (yksityisviestitila 15 viestiä)
4 pilleriä 500-999 = Hero Member (yksityisviestitila 20 viestiä)
5 pilleriä 1000 -> = Sr. Member (yksityisviestitila 20 viestiä)
6 pilleriä Klubijäsen (yksityisviestitila 20 viestiä) Lisätietoa KLUBIJÄSENYYDESTÄ

Vihreät tai siniset kapselit = töitä ilman palkkaa
Punaiset kapselit = töitä ilman palkkaa -ja joudut siitä vielä maksamaankin :D

Huom. laskurissa oleva viestimäärä tarkoittaa "elossa olevia" viestejä. Poistetut viestit vähentävät kokonaismäärää. Viestejähän poistetaan säännöllisesti mm. suljetumman vertaistuen osiosta.

Mikäli joku silti onnistuu tukkimaan laatikkonsa täyteen tästä ohjeesta huolimatta, kerätään tähän ketjuun ilmoitukset täyttyneistä laatikoista. Ken nimensä täällä näkee; hus laatikon siivoukseen!  :D
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 10, 2012, 23:10:19 kirjoittanut rane »

sirpa

 • Ex-member
amalialle
« Vastaus #1 : Marraskuu 04, 2006, 19:55:40 »
amalia hei! sun postilaatikko on täynnä, enkä pääse lähettämään viestiä. moderaattori älä suutu, en tienny miten muuten toimia eli ilmoittaa a:lle tästä.

amalia

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 12
 • maan korvessa kulkevi
Re: amalia vastaa
« Vastaus #2 : Marraskuu 04, 2006, 20:37:27 »
Moi. Aika pieni sitten on postilaatikko tässä. Poistin kaikki mitä siellä oli, kun en jaksanut vehdata, miten ne kopioidaan. Tai tuskin niitä kopioidakaan tarvii, asiansa ne ovat ajaneet aikoinaan. Terveisiä vain kaikille viestitovereille!

amalia

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 12
 • maan korvessa kulkevi
Re: amalialle
« Vastaus #3 : Marraskuu 05, 2006, 10:25:36 »
Kappas vaan! Pitää tällaisen newbien olla kauan viidellä viestillä...Hyvä kun tietää, niin osaa olla varuillaan. Olen vain sellainen säästäjä, viestejä on mukava lukea aivan kuin kirjeitä.

Overdose

 • Sr. Member
 • *****
 • Viestejä: 1321
Vs: Re: amalialle
« Vastaus #4 : Maaliskuu 22, 2008, 00:15:08 »
Olen vain sellainen säästäjä, viestejä on mukava lukea aivan kuin kirjeitä.
Viestejä voi tosiaan olla kivoja säilyttää ja lukea myöhemmin. Oletko Amalia rastittanut profiilitiedoissa rastin paikkaan, jossa pyydetään ilmoitusta uudesta yksityisviestistä? Silloin myös saapunut viesti tulee postilaatikkoosi, ja sen voi säilyttää siellä foorumin sijaan. Niin jää tilaa tuleville viesteille.
"Toivon, että toivoa ois, ei anneta ikinä toivoa pois."
- Maj Karma

G35 MS-tauti
Q79.6 Ehlers-Danlosin syndrooma
Yliliikkujan blogi