Kirjoittaja Aihe: Tramal/tramadoli (sivuvaikutukset jne)  (Luettu 214070 kertaa)

sirpa

 • Ex-member
Vs: temgesic
« Vastaus #60 : Helmikuu 27, 2007, 15:28:24 »
paljonko on sulle älytön määrä? itse en pystynyt ottaman kuin max 2 kpl/vrk, jos yritin enempi tuli yrjö ja paha päänsärky. dolmed siitä parempi että ei tuu pahoinvointia, päänsärky kuitenkin, särky pysyy tehokkaasti pois jo 1,5 tabl annoksella.eikä tuu niitä nousuja/laskuja kuin teemuilla.

diisa

 • Sr. Member
 • *****
 • Viestejä: 1072
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #61 : Maaliskuu 23, 2007, 09:47:53 »
Tuolla edellä crps kirjoitti, että teho saattaa hävitä ajan oloon opioideista. Sitä minä nyt olen ihmetellyt, on se noin varmaan. Syytin jo Lyrikaa, että sekö vei Tramalin tehon  :-\
Kun se ei enään kunnolla auta, joudun ottamaan enempi, paljon enempi, että alkaa lopulta iltapäivällä kipu helpottamaan.
Olen kyllä nyt kyllä ihmeissäni. Mitäs nyt? Kipu on sitten tietenkin pahempaa  :'( .Pitääköhän alkaa lopettamaan Tramal ja kärvistellä kivuissa, sitten aloittaa uusiksi . kamalaa! Vai onko joku muu nyt huonosti, emt  :-[
Sitä ei tiedä kuinka syvällä pohja on, ennen kuin sinne putoaa.
- F.R. Laing

Riituli

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 35
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #62 : Maaliskuu 23, 2007, 11:25:33 »
Moi
Kyllä siinä valitettavasti niin käy, että keho tottuu lääkkeisiin. Mullekin riitti alkuaikoina ihan Panadod-poretabletti, sitten otettiin lisäks käyttöön Anafranil, kipukynnystä kohottamaan ja ken ei enää sekään tepsiny, niin siirryttiin tramadoliin. Ekaks 50 mg, sitten 100mg ja nyt on menee 150mg retard...aina vaan vahvempiin pitää siirtyä. Mullakin on silleen, että saa kauan sitä vaikutusta odottaa...yleensä otan aamulla kuudelta ekan  150 mgTradolanin, sitten toisen klo10 ja siinä puoliltapäivin alkaa sitten helpottaa, sitten kolmen jälkeen vielä yhden. Siinäpä se maksimiannos on jo mennytkin, eikä meinaa aina riittääkään.. ???  Ja tällä sairastamisjaksolla oon aloittanu tramadolin syönnin viime elokuussa. Kohta varmaan pitää minunkin lääkitystä tarkistaa. Älä ihmeessä lopeta Tramalin syöntiä...saat turhaan vaan kivuista kärsiä. Ota mieluummin yhteyttä lääkäriin, josko sun lääkitystä pitäs tarkistaa.  :thumbsup:
t. Riituli
M51.1 Syndroma ischiadicum, G54 Syndroma TOS,
M79.0 Fibromyalgia, migreeni jne...

sirpa

 • Ex-member
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #63 : Maaliskuu 23, 2007, 21:08:58 »
kyllä tottuu keho ja se pelottaa, aina vaan kovempia myrkkyjä pitää ottaa, ja vuoristoradat on tuttuja. itse oon jo metadonin orja. kauheeta. mutta niin on kivutkin, dolmed on mahdollistanut edes jonkinlaisen elämänlaadun ja aktiivisuuden. muuten makaisin vaan sängynpohjalla...

crps

 • Jr. Member
 • **
 • Viestejä: 113
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #64 : Huhtikuu 01, 2007, 16:36:06 »
Moi Sirpa, huomasin vast nyt ton sun kysymyksen.Mun mielest älytön määrä alkaa olee 6-8 kpl 0,4 eikä nekään meinaa enää riittää,et on vähän toleranssi noussu sitten alkuaikojen. Kyllähän mä just ja just pärjään neljällä,jos on oikein lämminpvä enkä tee yhtään mitään,oon vaan ja otan aurinkoo. Mut erehdyppä tekee jotain esim talvella ku on kylmä,siinä saa heittää nappia naamaan muutaman tunnin välein,ku täs kädes on se kylmäaltistuma crps:sän lisäks.Eikä sitä passaa liikoja rehkii kesälläkään,kädessä on rasituskestävyys tasan nolla ettei tässä kovin helppoo oo. Oon saanu lääkärilta luvan olla koneella peräti 10 min kerrallaan,et siitä lähetään. Ei tässä kovin helppoo oo,ku kaiken lisäks pukkaa noita hirveitä s.oireita (migreenikohtauksia)mut onnex on saapumassa kesä ja kärpäset,täytyy vaa toivoo et tulis aurinkoinen ja lämmin kesä. Ehkä pääsee sit vähemmällä lääkityksellä,tai pääseekin lämpö ku auttaa käden oireisiin. :thumbsup:
Pohja se on miunki säkissäin. Rokan Antti ja tuntematon sotilas. Ja nykysin lääketehtaiden mannekiini.

utti

 • Ex-member
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #65 : Huhtikuu 06, 2007, 19:37:52 »
Mie söin Tramaleita kuukauden päivät ennen leikkausta. Alkupäivinä pää meni sekaisin ja olo oli ihan kauhea, nukutti, pyörrytti. Herätessä olo oli kuin puulla päähän lyöty, mutta kas, kipua se ei vienyt pois. Söin myös  Panadol Forten ja Burana 800 kera, jouduin soittamaan vielä uudestaa ortopediselle, saisinko annostusta lisättyä (söin jo silloin yhden päivässä liikaa) Pakkohan se oli..
Vieroitus oli sitten luku sinänsä, itse se oli tehtävä, kukaan missään puhunutkaan, sanalla maininnutkaan avusta tai tuesta!
Luojan kiitos, se olo, kun olisi kusiaisia nahan alla, ahdistus,henkinen ahdino, paine ja hengitysvaikeudet ovat ohi jo, sitä kesti lähes kuukauden, vaikka tiputin annostusta hiljalleen ja lopetin seinään kun meni enää 100mg/pv.

Jos vaan luoja suo, siirryn lääke-marin puolelle, kun tämä selkä uusii ilmeisesti samasta kohtaa, ikinä kuuna päivänä en halua samaa  helvettiä läpi!!!

utti

 • Ex-member
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #66 : Huhtikuu 06, 2007, 19:41:25 »
Asiasta ämpäriin, Tramadolit ja Tramalit eivät taida olla sama asia...? :-[

sirpa

 • Ex-member
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #67 : Huhtikuu 06, 2007, 20:32:17 »
kyllä ne on samaa tavaraa, nimi vaan vaihtelee, vaikuttava aine sama.

utti

 • Ex-member
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #68 : Huhtikuu 07, 2007, 15:25:18 »
No sitten, ihmettelin kun oli samalla tavaralla useampi eri topiikki :kahvee:
Hyvä, etten sitten puhunut ihan puuta heinää  ;)
Elikkäs siis , Tramalit, Tramadolit, Trambot kulkee saman tavaran alaisuudessa?

melkkos1

 • Ex-member
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #69 : Huhtikuu 11, 2007, 14:26:48 »

 Onko kenellekkään miehelle tai naiselle tapahtunut semmoista tramalin syönnin aikana että rakastella pystyy tunti tolkulla eikä tapahdu muuta kuin että hiki pursuaa tolkuttomasti ja se ns päämäärän tulo on tosiaan työn ja tuskan takana.Ja kuin vihdoin saavuttaa sen niin on yksi ruumiin osa ennemän kipeä.

mare

 • Jr. Member
 • **
 • Viestejä: 89
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #70 : Kesäkuu 30, 2007, 13:51:18 »
Moikka!

Itse söin tramalia 10 v. sitten ja etova olo tuli kun olin popsinut sitä puol vuotta. Ei tarvinnu ruokaa, unta ja tupakkaa ja kahvia vaan. Niinhän siinä sitten kävi että hävis 10 kg elopainoa. Ei haittaa, kyllä syömättömyys ja tramalin napsiminen kunnon tosi onnettomax teki. Toisaalta olin sillon niin huonossa kunnossa etten päässy edes kävelee, odottelin leikkauspöydälle pääsyä. Sitt kun oli leikattu, pahin kipu jäi leikkuupöydälle ja sen jälkeen en o tramaleihin koskenu enkä koske.
Mutta tosta seksijutskasta... Lyrikasta oon huomannu semmosia sivuvaikutuksia, sehän vie muutenkin kaikista tunteista huipun. Juttelin yhen tutun kundin kanssa joka syö Lyrikaa ja totes saman. Saas nähdä millon pornotähtöset keksii sen...

sirpa

 • Ex-member
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #71 : Kesäkuu 30, 2007, 16:29:15 »
ITSE SÖIN TRAMALIA VUOSIKAUSIA, EI TULLUT RUOKAHALUTTOMUUTTA MUTTA YLIKIERROKSIA KYLLÄ, SEKÄ JOKAPÄIVÄINEN PÄÄNSÄRKY. YKSILÖITÄ OLLAAN KAIKKI....

Iita

 • Ex-member
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #72 : Kesäkuu 30, 2007, 17:11:27 »
Tramal aiheuttaa minulle virtsaummen. Siis ihan joka kerta, kun erehdyn mokoman pillerin nielemään. Tosin, ei siitä ollut apua kipuunkaan. Tuli vain pöhnäinen olo.

antsu

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 41
Vs: Tramalin sivuvaikutukset
« Vastaus #73 : Heinäkuu 03, 2007, 18:04:20 »
Mulla Tramalista meni pää ihan sekasin.. tuntu et vaikka illalla otti yhen niin aamulla oli vielä ihan nuppi sekasin. Semmonen ihan sekava olo ettei oikein tiennyt et missä maailmassa on... En kyllä ottanut niitä kun muutaman kerran. Ja näitä oli määrätty tähän leukanivelkipuun.
Angels with silver wings
Shouldn't know suffering
I wish I could take the pain for you...

melkkos1

 • Ex-member
iso vrk/annos
« Vastaus #74 : Heinäkuu 20, 2007, 06:44:24 »
Onko lääkäri määrännyr kenellekkään enemmän kuin 400mg/vrk tramalia ?