Kirjoittaja Aihe: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin  (Luettu 87217 kertaa)

hiker

 • Global Moderator
 • ******
 • Viestejä: 1604
 • I'm Okay. My biggest lie.
Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« : Lokakuu 04, 2013, 21:18:49 »
Kerrankin ei masenna, mutta olen lopen uupunut juoksemaan lääkäriltä toiselle ja tutkimuksesta toiseen.  >:( Vihainenkin huomaan olevani koko systeemille. Jokainen tutkii vain omaa pientä erikoisalaansa ja lähettää jonottamaan seuraavaan tutkimukseen.

Tänään sain vihdoin kuulla neurologiksi erikoistuvalta sairaalalääkäriltä, kuinka pään MRI oli puhdas ja siihen sen käynnin anti jäikin. Tuntui, ettei hänellä ollut yhtään sen enempää tietoa mahdollisista oireideni syistä kuin minulla itsellänikään. Katseli tietokoneelta oirekuvauksia, jotka olin itse tutkinut jo aikoja sitten. Olisi kysellyt kollegoilta, mutta eivät olleet vapaina. Lääkkeitäkin olisi määrännyt, mutta ymmärsi onneksi, etten ryhdy kokeilemaan mitään ennen kuin jokainen kivi on käännetty syiden selvittämiseksi. Laittoi lähetteen kiireellisenä leukakirurgian poliklinikalle. Jälleen odottelen kutsua!

Onneksi jaksoin olla asiallinen koko vastaanoton, vaikka mietinkin, että miksi minun piti tulla tänne. MRI ok olisi voitu lähettää postissakin tai soittaa puhelimella. Eihän se nuoren lääkärin vika ollut, ettei minun pitkästä sairaushistoriastani ollut tiedon tietoa hänellä etukäteen. Kaikki tieto olisi pitänyt olla, jotta hän olisi voinut oikeasti pohtia mahdollisia syitä eikä ainoastaan lukea MRI-lausuntoa. Lyhyt vastaanottoaika vain ei riitä tiedonsiirtoon. Jälleen kerran voidaan merkitä potilaan käyneen tutkimuksissa ja lääkärin vastaanotolla, mutta kukaan ei ole kiinnostunut, saiko potilas avun! Siirto seuraavaan jonoon sujui kyllä sutjakkaasti.

Kevan takia ensi viikkoni on täynnä muita erikoislääkäreiden tapaamisia, joten alan olla kurkkuani myöten väsynyt kelaamaan päivästä toiseen sairauksiani ja selittämään niihin liittyviä asioita lääkäreille!  :sadattelu: Jos sairaus ei vie työkykyä, niin sitten tämä jatkuva ravaaminen paikasta toiseen ja hirveä tsemppaus, että saat asiasi hoidettua asiallisesti ja sinua hyödyttävällä tavalla.
Kävin päästelemässä viikon höyryt oman lääkärini luona ja hän ymmärsi täysin väsymykseni ja turhautumiseni. Pakoonkaan ei tätä omaa soppaansa pääse, mutta välillä ei vain enää jaksaisi.  :(

Olen tietysti onnellinen, ettei MRI tuonut esille mitään ikäviä yllätyksiä!  :) 
Lanne- ja kaularangan ongelmat hermojuurivaurioiden kera
Polven artrofibroosi
Kolmoishermosärky ja -vaurio
Mieliala- ja syömishäiriö

Peikko

 • Klubilainen
 • ******
 • Viestejä: 2533
 • :)
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #1 : Lokakuu 04, 2013, 23:29:40 »
jaksamista hiker,
tie on pitkä ja kivinen olen sen huomannut itsekin ja samoja tuntoja läpi käyn,
toivotaan että kohdalle osuu se henkilö joka perehtyy asioihisi tarkemmin   :hoiva:
nyt on sellainen tunne että minun asioita hoidetaan,
sain j ajan parin viikon päähän neurologillekin selvittelyyn,
toivottavasti tämä juokseminen loppuu tähän  :thumbup:
rikki niskasta varpaisiin

Iines

 • Full Member
 • ***
 • Viestejä: 437
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #2 : Lokakuu 05, 2013, 08:54:29 »
Voimia täälätkin Hiker  :thumbsup: . Itse pidän nyt taukoa lääkärillä ravaamisesta, koska mikään ei johtanut mihinkään, ei edes lähetteeseen jonnekin eteenpäin. Kroppa on tätä nykyä kuin jyrän alle jäänyt ja uutena ongelmana on huonosti nukkuminen särkyjen takia. Olen siis menettänyt ainoan asian, jonka kanssa minulla ei ole koskaan ollut ongelmia eli riittävä lepo  :haukoitus: .

Jos yhtään lohduttaa (ja tuskin ei), sinua kuitenkin tutkitaan (ja hutkitaan  ;) ). Toivon sydämestäni, että saat pian selvyyden oireisiisi  :) .

Hortensia

 • Hero Member
 • ****
 • Viestejä: 676
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #3 : Lokakuu 05, 2013, 09:02:00 »
Hieno homma hiker, ettei mitään hälyttävää löytynyt! En uskalla edes kuvitella rumbaasi  :hoiva: ! Mulla kun ollut ihan tarpeeksi rumbaa yhden ainoan sairauden vuoksikin. Mulle on sairauteni hoidosta jäänyt sellainen kuva, että käyn lääkärillä vain tarkistuttamassa lääkkeet. Useita tutkimuksia ja lähetteitä olen joutunut itse pyytämään kuin myös kuntoutusta, joka olisi ajoissa toteutettuna saattanut säästää monelta murheelta. Turhauttavaa ja surullista! Toivonpa vaan, että kuntoutuksessa lääkäri ymmärtää realiteetit, että jos nyt ei panosteta sairauden selvittelyyn ja tehokkaaseen hoitoon, saattaa työkyvyn takaisin saaminen lipua ulottumattomiin.

Voimia Iines sinullekin taistelussa tuulimyllyjä vastaan!
M46.9 Spondyloarthropathia (selkärankareuma)
M51.8 Degeneratio disci IV lumbalis et dysfunctio dorsi
Migreeni

ereritu

 • Hero Member
 • ****
 • Viestejä: 540
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #4 : Lokakuu 05, 2013, 09:34:58 »
Ymmärrän hiker tuon turhautumisen. Onni sinulla omalääkäri jolle voit purppasta oikeesti. Niitä aarteita ei ole suurimmalla osalla sairastavia.
Leukapuolentutkimuksia itse kokeneena alan uskoa sen puolen vaivojen vaikuttavan moneen. Eli hyvä että olet päässyt jonoon.

Itse en saa tällä haavaa naama-leukalihaksiani rennoksi oikein mitenkään. Tullu mieleen jo että Diapamiako rukoiltava avuksi. Sitä en ole tarvinnut mieleeni enkä nyt ainakaan. Sirdalud yöksi hiukan auttaa. Täytynee jossain välin kuurina vetää vuorokauden ympäri. Kylmän syytä artroosin kautta kovennut kipuilu ohimo,poski ja pää aluiella on. Siihen kiristyvät lihakset ja hermoparat jää jumiin. Eikä se tilanne satu kyllä MRI kuviin päälle välttämättä. Kaupoilla peilin vastaan sattuessa itse kauhistun kireen oloista naamaani. Moni tulkitsee varmasti kopan sisäiseksi paineeksi tylyn naamani. No sinne tää myös vaikuttaa :sadattelu:  ja ponnistelut, nostot on tuskaa ohimossa. Eikä reippaammat venyttelujumpatkaan aamusta onnista. saunalämmön jälkeen hirveet kipugeelit kirvelemässä leukaniveln päällä voi yrittää rintarankaansa väännellä.

Jaksuja rumbaan

hiker

 • Global Moderator
 • ******
 • Viestejä: 1604
 • I'm Okay. My biggest lie.
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #5 : Lokakuu 05, 2013, 11:47:48 »
Kiitokset kaikille tsempeistä!  :hali:

Olen sen verran monessa liemessä keitetty sairaushistoriani kanssa, etten ihan turhista hötkyile. Tällä kerrralla vain tiedän, että jokin asia kehossani ei ole kohdallaan ja vaatii hoitoa. Leukani alla ei kuulu asustaa kipua säteilevä, luussa kiinni oleva, peukalon pään kokoinen pahkura. Maallikkokin ymmärtää, että kysymyksessä on jokin kasvannainen, tulehdustila tai sairaus imusolmukkeiden tai sylkirauhasten alueella. Neurologi katselee omasta vinkkelistään ja vain ihmettelee, kuinka on mahdollista, ettei moinen pahkura näkynyt uä:ssä. Jos lääkärit olisivat kuunnelleet potilasta ja uskoneet, että potilas tuntee oman kehonsa parhaiten, viikkojen turha kärsimys odotteluineen olisi jäänyt väliin. Tutkimusrumba lähti käyntiin väärästä suunnasta, koska potilaan ääntä ei kuunneltu. Tämän takia olen lopen väsynyt ongelmani kanssa painimiseen. Ainoa toiveeni tällä hetkellä on, ettei viivyttely ole aiheuttanut mitään peruuttamatonta hallaa lopullista hoitoa ajatellen.

Varasin jo ensi viikolle ajan poskionteloni leikanneelle nenä-kurkku-korvalääkärille, jolle kasvojen tomografiakuvat ja niiden tulkitseminen on arkipäivää. En jaksa enää odottaa kierroksen alkavan alusta viikkojen kuluttua leukakir.polilla. Sairaalalääkärinä korvalääkärini lähettää minut sitten tarvittassa suoraan oikeaan osoitteeseen saamaan hoitoa.
Lanne- ja kaularangan ongelmat hermojuurivaurioiden kera
Polven artrofibroosi
Kolmoishermosärky ja -vaurio
Mieliala- ja syömishäiriö

Sasu

 • Hero Member
 • ****
 • Viestejä: 719
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #6 : Lokakuu 05, 2013, 12:00:32 »
Hienoa Hiker, että jaksat olla sitkeä  :jeee:  Juuri noin, periksi ei kannata antaa  :hali:
On todella turhauttavaa ja raivostuttavaa tuo lääkäriltä toiseen ravaaminen ja odottelu. Mutta onneksi sulla on keino edetä asiassa.
Loistavaa kuitenkin, että mitään hälyyttävää ei löytynyt  :)
selkärankareuma, lannerangan osittain pitkälle edennyt rappeuma, Raynaud´n oireyhtymä, migreeni, gastriitti, SAD

Mintsi

 • Administrator
 • ******
 • Viestejä: 1007
 • "When nothing goes right, go left!"
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #7 : Lokakuu 05, 2013, 12:55:05 »
Jatkuva tutkiminen ja tutkimustulosten kuuleminen on todella raskasta  :hali: jaksamista hikerille siihen suohon, etenkin kun taustalla on pelko jostain vakavammasta.

Minulla on vähän vastaava kokemus erikoistuvasta lääkäristä. Jo alkuun hän oli puolituntia myöhässä ja minä olin päivän ensimmäinen potilas  ::) Hän teki nilkkamurtuman jälkitarkastuksen ja täysin saman informaation kuvista olisin saanut itsekin. Kysymyksistäni huolimatta yksi murtuma jäi tarkastamatta, mutta onneksi sen huomasi muutaman viikon päästä polveni operoinut ortopedi. Samoin jalkaani olisi jäänyt se ainoa nilkan alueen operaatioissa käytettävä poistettava ruuvi. Ainakin nettilähteiden mukaan se laitetaan noin puolissa vammoista, joten mikään harvinainen asia ei ole kyseessä. Myös kaikkiin pyyntöihini (fysioterapialähete, maininta tukipohjallisten tarkastuksesta, e-lusunto vakuutusyhtiölle...) hän vastasi "ei ole meillä tapana". No onneksi siinä talossa on tapana kuntouttaa leikatut polvet, joten nilkkaakin on pohdittu fyssarin kanssa.

Minun "onneni" on tämä reuma ja sitä hoitava lääkäri, joka edes hieman kykenee katsomaan asioita laajemmin. Hän joutuu pakostakin ottamaan kantaa näihin kuvioihin reumalääkityksen takia. Vaikka asiat ovat hänelle arkipäivää eikä hän kovin vahvasti ota kantaa muiden erikoisalojen tekemisiin, hänestä välittyy tietty välittäminen ja ainakin yritys hallita kokonaisuutta. Toisaalta hän ei ole ikinä vähätellyt oireitani tai kyseenalaistanut tuntemustani. Kertaakaan en ole joutunut pyytämään lähetettä mihinkään vaan on tutkittu paljon enemmän kuin olen uskaltanut edes toivoa.
M35.7 Hypermobiliteettisyndrooma
M79.7 Sekundaarinen fibromyalgia
F45.4 Pitkäaikainen kipuoireyhtymä
F33.20 Vaikea masennus
ja liuta muita vähemmän tärkeitä diagnooseja.

Hortensia

 • Hero Member
 • ****
 • Viestejä: 676
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #8 : Lokakuu 05, 2013, 13:05:56 »
 :thumbup: hiker täältäkin, että oireillesi löydetään pian syy. Aivan liian kauan on kohdallasi lääkäreiden ihmettely kestänyt !
M46.9 Spondyloarthropathia (selkärankareuma)
M51.8 Degeneratio disci IV lumbalis et dysfunctio dorsi
Migreeni

hiker

 • Global Moderator
 • ******
 • Viestejä: 1604
 • I'm Okay. My biggest lie.
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #9 : Lokakuu 09, 2013, 14:29:02 »
Viiden lääkäritapaamisen viikko yli puolessa välissä ja samalla kolme onnettomasti nukuttua yötä. Onneksi tällä viikolla on miellyttäviäkin tapaamisia kevan B-lausuntoihin liittyen, mutta rankkoja ne ovat. Puolen vuoden tapahtumat ja tunnot pitäisi jaksaa käydä läpi usean eri lääkärin kanssa.

Työterveydessä käynti oli ihan yhtä tyhjän kanssa. Meillä oli työpaikkakokous, jossa kävimme läpi osa-aikaisuuden hyvät ja toimivat asiat sekä haasteet. Minulla on hyvät ja toimivat välit esimieheni kanssa eikä työtäni voida enää tämän enempää helpottaa tai sen kuormittavuutta vähentää. Olimme kaikki yhtä mieltä määräaikaisen osakuntoutustuen jatkohausta. Lääkäriä kiinnosti vain, koska minulla on erikoislääkäreiden vastaanotot ja koska kykenen toimittamaan hänelle heidän lausuntonsa. Hän siis kirjoittaa taas kaiken suoraan toisten lausunnoista tiivistäen, joten mielestäni aivan turha lausunto siitä tulee. Kokeili sentää leuanaluspattiani ja totesi, ettei moinen saa asustaa siellä.

Fysiatrin luona oli jälleen suorastaan mukavaa, tehokasta ja joka suhteessa asiallista. Hän kirjoittaa onneksi B2-lausunnon ja totesi, että tänä vuonna vielä määräaikainen ja sen jälkeen voimme hakea pysyvää päätöstä. Mikään ei kuulemma tule muuttumaan paremmaksi vaan ennemminkin pikku hiljaa vuosien varsilla tulee vain lisää liitännäisongelmia. Sinänsä kurjaa kuultavaa, mutta pidän hänen tavastaan kertoa selkeitä totuuksia. Helpottaa tässä vaiheessa sopeutumista, kun asiat sanotaan niin kuin ne ovat eikä elätellä epärealistisia kuvitelmia. Totesi kasvokivusta ja leukapatista, että tuleepa leukapolilla lääkäreille päänvaivaa!

Aamupäivän päätteeksi oli todella mielenkiintoinen tapaaminen korvalääkärin kanssa. Hän on varsinainen tiedemiestyyppi ja hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Ensimmäinen henkilö, joka tämän kipusopan selvittelyn aikana on pannut itsensä ja aivonsa täysillä peliin. Tutki kaksin käsin kaivellen ja painellen pahkuraa. Hänen mielestään on aivan selvä, että meneillään on jokin tulehduksellinen reaktio, joka on selvitettävä. Onko päällekkäin kaksi kivun aiheuttajaa, on vaikea sanoa. Hän keksi monta oivallista ja järkeenkäypää vaihtoehtoa. Minulle tuli jotenkin House mieleen hänen pähkäilyistää. Hänellä on ollut kerran eräs hyvin samanlaisin oirein tullut potilas, jonka kivun syyksi paljastui kaiken tutkimisen jälkeen herpes! Hoitokokeilu on helppo, joten syön seuraavat viisi päivää viruslääkettä ja kipu joko loppuu tai ei. Mielelläni kokeilen ja varsinkin hänen selkeiden ja minuun sopivien perustelujensa jälkeen. Juuri tällaista otetta lääkäriltä olen odottanut. Yritetään edes pohtia vaihtoehtoja ja hoitomahdollisuuksia, kun on ensin tehty kunnon kliininen tutkimus omin sormin! Muutenkin helpotti, kun hän totesi jonkin tulehdusprosessin jylläävän ja pahkura on imusolmuke. Ellei herpes, niin suuntana on suu-, hammas-, ja leukapoli.

Huomenna vielä kaksi tiukkaa käyntiä vääntöineen ja sitten otan lomaa lääkäreistä ainakin muutamaksi päiväksi!  :thumbsup:
Lanne- ja kaularangan ongelmat hermojuurivaurioiden kera
Polven artrofibroosi
Kolmoishermosärky ja -vaurio
Mieliala- ja syömishäiriö

Sasu

 • Hero Member
 • ****
 • Viestejä: 719
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #10 : Lokakuu 09, 2013, 20:56:27 »
Hienoa Hiker, että korvalääkärikäynti meni hyvin ja asia alkaa pikkuhiljaa selvitä  :hali:
Voimia ja onnea huomisiin "vääntöihin"   :thumbsup:
selkärankareuma, lannerangan osittain pitkälle edennyt rappeuma, Raynaud´n oireyhtymä, migreeni, gastriitti, SAD

hiker

 • Global Moderator
 • ******
 • Viestejä: 1604
 • I'm Okay. My biggest lie.
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #11 : Lokakuu 10, 2013, 22:51:35 »
Koko lääkärirumba tämän viikon osalta ohi ja ihmeen hyvillä mielin olen!  :) Kaksi ja puoli tuntia tilanteeni setvimistä, mutta rakentavassa mielessä. Sain jopa kehuja ja kiitosta kaikesta, mitä olen tilanteeni eteen tehnyt ja siitä kuinka olen kuin eri ihminen vuoden takaiseen verrattuna. Mukavalta tuntui sellainen palaute!  :thumbup: Nyt jään vain odottelemaan B-lausuntoja sekä kutsua seuraavaan tutkimukseen. Ainoa "takapakki" tuli omalta läkäriltäni, joka laittoi minut huilille töistä ensi viikoksi. Kerrankin en vastustellut, sillä ennakoin näin käyvän.
Lanne- ja kaularangan ongelmat hermojuurivaurioiden kera
Polven artrofibroosi
Kolmoishermosärky ja -vaurio
Mieliala- ja syömishäiriö

Sasu

 • Hero Member
 • ****
 • Viestejä: 719
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #12 : Lokakuu 11, 2013, 11:21:55 »
Hieno Hiker :jeee: , että asiat sujuivat hyvin. Hyvä kun et vastustellut slomalle jääntiä. Taito taipua slomalle on hyvä taito, vaikkakin vaikea oppia  :hali:
selkärankareuma, lannerangan osittain pitkälle edennyt rappeuma, Raynaud´n oireyhtymä, migreeni, gastriitti, SAD

olkikukka

 • Ex-member
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #13 : Lokakuu 11, 2013, 15:51:29 »
Hei Hiker,

Minä olen kokenut jotain samanlaista. Mietin koko ajan, että mitä vaivaa ja ongelmia sulla on. Ei ainakaan mitään selkeitä ja saat B-lausunnot erikoissaisaanhoidosta, kuten minäkin aina saan. Olen melkein 10 vuotta ollut ammattipotilas, joka vuosi löytyy uusia sairauksia ja liitännäis- tai seuraussairauksia. Lääkkeet eivät koskaan vähene, vaan lista pitenee koko ajan. Tutkimuksissa ja hoidoissa ravaamista on todellas paljon ja keinot autta ovat todella rajalliset. Välillä uuno-lääkrit lyövät kapuloita rattaisiin, että saa mennä hakemaan vauhtia yksityislkr vo.lta.

Minulta juuri kysyttiin että hyväksynkö lantion TNS-hoidon. Sanoin että olen antautunut, yritän tehdä osuuteni parhaani mukaan ja se ei ole paljon. En tiedä milloin loppuu tutkimukset, yhestä kun pääsee niin tulossa on toinen; taudeista 4 on todettu vuonna ja 1 nostettu esiin unholasta, koska sen hoito on jäänyt tekemättä. Ainoa vain on, että tutkimuskipu on kohta fobia-asteella. 

Kilpirauhasongelma yrittää ilmoittaa että täältä minä olen tulossa. Diagnoosini eivät edes mahdu alaosaan. Seuraakin ongelma elämöi.

Punajäkälä tekee sen, että minulla on käytännössä leikkauskielto, haavat ei meinaa parantua.

Olen väsynyt sairauksieni vuoksi, toivon että saisin olla sairas ja omassa rauhassa. Se on liikaa toivottu. Pienikin ongelma kasvaa aina suureksi ja vaatii paljon. Tavallisimmin syyt jäävät auki.

Yritän olla aktiivinen ja toimia. Olen nähnyt yhden miehen kurjan tilanteen, kuinka paljon merkitsee se että kuntouttaa itseään ja on aktiivinen. Hän ei halunnut käydä enää kuntoutuksessa, väsyi ainaaseen ravaamiseen aina on jossain aika eikä enää tapahdu muutosta parempaan. Hän saattasi nyt kävellä lyhyitä matkoja, mutta nyt on jalat paksut kuin pölkyt ja on säärihaavat.llut kuntoutuksessa Lisäksi hänen hoitonsa viivästyi monella vuodella, kun hän vähätteli tules-ongelmiaan.

Väsyä saa, mutta huonoista päätöksistä voi olla ikävät seuraukset.

Toivon iaksamista ja luottamusta omiin siipiin, kenenkään ei pitäisi jäädä yksin taistelemaan.

VilleJuhani

 • Hero Member
 • ****
 • Viestejä: 616
Vs: Väsymys lääkäreihin ja tutkimuksiin
« Vastaus #14 : Lokakuu 13, 2013, 00:56:43 »
Kyllä tuo hikerin eka teksti kuulostaa valitettavan tutulta. Hyvä kuitenkin, että asiat sentään myös hoituvat. Kävin eilen sairaalassa selkäspecialistin luona, reumalääkärin lähettämänä. Odotin aikaa kovasti. No siellähän tuli heti ilmi, ettei lääkäri ollut perehtynyt tilanteeseeni yhtään mitenkään. Kyseli, miksen ole reumapkl:lla käynyt. Sanoin käyneeni kyllä. Paperille olin laittanut muutamia tärkeitä asioita. Tuotakaan lapppua ei vilkaissut, ennen kuin mainitsin asiasta. Niin, ja esitietolomake mun piti täyttää kanssa. Sitä hän ei katsonut lainkaan, vaikka oli monisivuinen, ja piti muka huolella täyttää. Olipa aikataulustakin yli tunnin myöhässä heti aamusta. Meinas, että on mulla tukevat lääkkeet, kun olin ne paperiin laittanut. Laastarit luki viimeisenä. Hän rullasi taaksepäin, ja meinas, että "todella tukevat". Hoki omalla tyylillään koko ajan sitä asiaa, että ei leikata. Tuumasi, ettei täällä oikein mitenkään pystytä auttamaan. Kysyi lopulta, haluanko fysiatrian pkl:lle vai yksityiselle. En halunnut yksityiselle raha-asioiden vuoksi. Fys.pkl:n seikkailin läpi viimeksi kolme vuotta sitten. Kyllä otti lujaa pattiin. Nuo asiat olis voinut hoitaa puhelimessakin. Sormellaan ei koskenut minuun. Ei olisi tarvinnut huonon yön jälkeen lähteä sairaalaa kohti hortoilemaan. Että oli niin turha käynti. Taas meni kaikkien aikaa hukkaan. En tykkää. Niih  ;)    :kahvee: